• Aetrex - ortopediska inlägg anpassade för dig

  Aetrex är idag världsledande inom ortopediska inlägg och rekommenderas både av läkare, ortopedtekniker och fotvårdare världen över. Miljoner par har sålts till kunder som är ute efter kvalitet och supporten i specialgjorda ortopediska inlägg. Till en bra prisnivå. Aetrex kommer i en mängd olika modeller för att kunna erbjuda dig en specialdesignad lösning, baserad på din specifika fottyp och skostil. Bli en av de miljoner kunder som insett att Aetrex inlägg är det lättaste och mest effektiva sättet att ge maximal komfort och förbättrad skoprestanda.

Vilka sulor är bäst för dig?

 • 01 Hitta en återförsäljare av iStep teknologi

  iSteps scanners och Aetrex inlägg finns i skobutiker, sportbutiker, hälsocentrum och gallerior.

 • 02 Scanna
  dina fötter

  Identifiera dina fötters karaktärsdrag: hålfot, storlek och tryckpunkter.

 • 03 Välj ut och prova inlägg

  Efter scanningen tar systemet fram just din individuella lösning, som du kan testa på plats.

Gör dina skor bekväma

 • För löpare och personer med aktiv livsstil

  Löpning ökar belastningen cirka 3-5 gånger din egen kroppsvikt. Aetrex inlägg hjälper till att bibehålla maximal kraft i fotmuskulatur, leder och ben. Genom att använda inläggen förebygger du eventuella skador i fötter, höfter och rygg.

 • För dem som alltid är på språng

  Vi går mellan 8 000 och 10 000 steg varje dag. Obehag, tyngd och trötthet är något som många känner av dagligen i fötter och ben. Något som helst inte ska ignoreras. Aetrex ortopediska inlägg hjälper till att minska smärta, öka fotens stöd, reducera påverkan på ryggen och förbättra biomekaniken när du går.

  Gå till Aetrex ortopediska utbud

  För gravida kvinnor

  Överpronation och svullnad är vanliga fotåkommor under en graviditet. Noggrant utvalda Aetrex-inlägg hjälper till att undvika onödigt tryck och ger istället stöd för det längsgående fotvalvet och det främre fotvalvet.

Snabbt, enkelt
och praktiskt

 • Butikspriser utan väntetid

  I de flesta fall är Aetrex ortopediska inlägg 2-3 gånger billigare än andra specialtillverkade inlägg. Dessa har oftast inga tilläggsfunktioner och tar dessutom timmar eller dagar att tillverka.

 • Personifiera
  dina skor

  Aetrex inlägg gör att dina skor passar dina behov fullt ut. De tar in de anatomiska och biomekaniska karaktärsdragen av dina fötter till fullo.

  Gå till Aetrex ortopediska utbud
 • Byt sulor, inte skor

  Aetrex inlägg påverkas varken av mode eller säsong. Du kan använda dem i olika skotyper.

Varför välja Aetrex?